icon
+382 69 576 355 +382 67 635 250 info@montenegrosubmarine.me
icon Izleti podmornicom

Izlet Kotor, Dobrota, Prčanj, Muo, Stari grad

Polasci su svakih sat vremena u terminu od 09:00 h do 20:00 h.
image

Izlet podmornicom Kotor (izlet podmornicom Crna Gora) traje 1 sat i obuhvata panoramsko razgledanje Bokokotorskog zaliva sa malim ribarskim mjestima i crkvama, i Starog grada u Kotoru sa palube 40 minuta i podvodno razgledanje 20 minuta, pri čemu se vozi uz samu obalu. Na palubi ima 14 mjesta za sjedenje, kao i u podvodnoj kabini koja sa svake strane ima po 4 velika stakla. Uz svaku voznju gostima je obezbijeđena besplatna hladna voda i zastita od sunca (tenda). U ljetnjem periodu je moguće organizovati ture sa kupanjem.

Informacije o izletu:
Trajanje ture: 1 sat (panorama 40 minuta, podmornica 20 minuta).
Cijena: 12 € po osobi, djeca do 12 godina 8 €.

DETALJAN OPIS:

Tura polu-podmornicom garantuje nezaboravno iskustvo i uključuje panoramsko razgledanje Bokokotorskog zaliva i Starog grada Kotora sa palube posebno opremljenog plovila.

U toku krstarenja morem možete vidjeti mala ribarska naselja, srednjovjekovne crkve, palate iz 17. vijeka i mnoge druge istorijske i kulturne znamenitosti te uživati u očaravajućoj ljepoti Bokokotorskog zaliva.

Za doživljavanje Kotora na potpuno drugačiji način imamo podvodnu kabinu sa 4 velika neprobojna stakla s obje strane, savršenu za posmatranje života u moru.

Za Vaš potpun ugođaj u ovoj uzbudljivoj vožnji očaravajućom Bokom, opremili smo polu-podmornicu hladnom vodom i šatorom na palubi za zaštitu od sunca.

Ovaj izlet nikada nećete zaboraviti.

image

Kako doći do nas:

Kao na slici iznad, polazeći od glavne kapije Luke Kotor skrenete lijevo, pređete most, zatim opet skrenete lijevo, uđete u park i potražite reklamu Montenegro Submarine & Speed Boat Tours.

12€ / Po osobi

Izleti gliserom i podmornicom u Crnoj Gori: ONLINE REZERVACIJA!