icon
+382 69 576 355 +382 67 635 250 info@montenegrosubmarine.me
icon Izleti gliserom

Izlet Kotor, Perast stari grad, Gospa od škrpjela

image

Oprema glisera uključuje tendu, frižider, toalet, gumu za vuču, skije za vodu, maske za ronjenje, sigurnosne pojaseve za odrasle i djecu. Kako bi vožnja bila ugodnija nudimo vam besplatno hladnu vodu i jastuk za uživanje na toplom mediteranskom suncu.

Trajanje ture: 1 sat 30 minuta (panormasko razgledanje Bokokotorskog zaliva - 40 minuta, posjeta crkve Gospe od Škrpjela - 20 minuta, posjeta starog grada Perasta - 30 minuta).

DETALJAN OPIS:

Ova tura uključuje krstarenje oko Bokokotorskog zaliva, i tokom nje ćete uživati u panoramskom pogledu na ribarske sela, crkve i mnoge druge istprijske spomenike.

Prva stanica nam je ostrvce usred zaliva Boke, na kojem se nalazi crkva Gospa od Škrpjela po kojoj je ostrvo i dobilo ime. Legenda kaže da je ovo vještačko ostrvo nastalo od kamenja koje su lokalni ribari postavljali na stijenu gdje je viđena Gospa od Škrpjela. Crkva je sagrađena u njenu čast. Enterijer ove crkve iz 15. vijeka ima mnogo toga za ponuditi. Unutra ćete vidjeti mermerni oltar na kojem je ikona Gospe od Škrpjela, koju je uradio Lovro Dobrić (poznati balkanski slikar), mnoge barokne slike poput Krunidbe Marijine, Marijine smrti i uzvišenja Svetoj Majci Božjoj koju je izradio Tripo Kokolja (poznati Kotorski slikar) itd.

Da biste imali kompletan ugođaj tokom ove uzbudljive vožnje duž obale zadivljujućeg Bokokotorskog zaliva, brod smo opremili mekim i udobnim jastucima za sjedenje i osvježavajućim hladnim napicima.

Cijena: do 6 osoba 90 €, svaka osoba preko plaća 15 €.

Ovaj izlet nikada nećete zaboraviti.

image

Kako doći do nas:

Kao na slici iznad, polazeći od glavne kapije Luke Kotor skrenete lijevo, pređete most, zatim opet skrenete lijevo, uđete u park i potražite reklamu Montenegro Submarine & Speed Boat Tours.

90€ / Brod

Izleti gliserom i podmornicom u Crnoj Gori: ONLINE REZERVACIJA!