Grupne ture i izleti brodom - Montenegro Submarine Speedboat Tour Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

GRUPNE TURE

Neka od mjesta koja oduzimaju dah na području evropskog kontinenta se mogu naći u Bokokotorskom zalivu. Možete uživati u obalnim ribarskim selima, uskim vijugavim ulicama, starim gradovima i mnogim drugim nezaboravnim pejzažima.

Zavisno od ture, možete posjetiti Gospu od Škrpjela, Stari grad Perast, uživati u pogledu na ostrvo Mamula, posjetiti nekadašnju podmorničku bazu, ili pak plivati u zapanjujućoj Plavoj špilji ili plaži Žanjice.


Grupne ture i izleti iz Kotora


Nudimo grupne ture brodom kao što su Gospa od Škrpjela & Perast (2h), Bokokotorski zaliv i Plava špilja (3h), Plava špilja i kupanje (6h) i tura polu-podmornicom Panorama Bokokotorskog zaliva polu-podmornicom (1h). Ture se obavljaju svakodnevno, sa početkom od 09:00 do 21:00h. Izuzetak je tura polu-podmornicom kojoj je prvi polazak u 09:00h, dok je poslednja u 20:00h. Mjesto polaska je gradski park u Kotoru, udaljen svega par minuta od Starog grada Kotora i Terminala za kruzere.


Cijene grupnih tura


Cijene su izražene po osobi. Povoljnije cijene važe za djecu od 3 do 10 godina, dok je za bebe (0 do 3) besplatno. U cijenu je uključen: WiFi, licencirani skiper sa poznavanjem engleskog jezika koji je ujedno i vodič na turama, sve takse i porezi, osiguranje i gorivo. Brodovi su dobro opremljeni: toalet, maske za površinsko ronjenje, prsluci za spasavanje u svim veličinama (za bebe, djecu i odrasle), muzika, frižider, kabanice za kišu, skale za plivanje, tenda za zaštitu od sunca, prostor dostupan za sklopiva invalidska kolica itd... Na grupnim turama nije dozvoljeno nositi prtljag i ljubimce sa sobom, a pušenje je zabranjeno. Preporučujemo da ponesete sa sobom potvrde o rezervaciji, validan lični dokument sa fotografijom, topliju odjeću u slučaju hladnijeg vremena, kremu za sunčanje i sve ostalo što smatrate da vam je potrebno.


Privatne ture


Ukoliko biste željeli turu samo za sebe, svoju porodicu ili prijatelje možete rezervisati neku od privatnih tura. Sa druge strane, ukoliko imate svoj spisak mjesta koje biste željeli posjetiti i želite da turu organizujete samostalno, možete iznajmiti brod. Svaki brod ima drugačiji kapacitet putnika (10, 13, 15 i 25 osoba). U jednom trenutku možemo da prevezemo grupu do 150 putnika.

Svakako, koju god turu da odaberete nećete pogriješiti. Nezaboravno iskustvo je zagarantovano!

image

Ukrcajte se na putovanje u kojem možete uživati u više

image

Pridružite se našoj turi i iskusite bogatu istoriju i više

image

Uživajte u šestočasovnoj zabavi i putovanju, gdje se više