Grupne ture

Neka od mjesta koja oduzimaju dah na području evropskog kontinenta se mogu naći u Bokokotorskom zalivu. Možete uživati u obalnim ribarskim selima, uskim vijugavim ulicama, starim gradovima i mnogim drugim nezaboravnim pejzažima.

Zavisno od ture, možete posjetiti Gospu od ŠkrpjelaStari grad Perast, uživati u pogledu na ostrvo Mamula, posjetiti nekadašnju podmorničku bazu, ili pak plivati u zapanjujućoj Plavoj špilji ili plaži Žanjice.


Grupne ture i izleti iz Kotora


Nudimo grupne ture brodom kao što su Gospa od Škrpjela & Perast (2h)Bokokotorski zaliv i Plava špilja (3h)Plava špilja i kupanje (6h) i tura polu-podmornicom Panorama Bokokotorskog zaliva polu-podmornicom (1h). Ture se obavljaju svakodnevno, sa početkom od 09:00 do 21:00h. Izuzetak je tura polu-podmornicom kojoj je prvi polazak u 09:00h, dok je poslednja u 20:00h. Mjesto polaska je gradski park u Kotoru, udaljen svega par minuta od Starog grada Kotora i Terminala za kruzere.


Cijene grupnih tura


Cijene su izražene po osobi. Povoljnije cijene važe za djecu od 3 do 10 godina, dok je za bebe (0 do 3) besplatno. U cijenu je uključen: WiFi, licencirani skiper sa poznavanjem engleskog jezika koji je ujedno i vodič na turama, sve takse i porezi, osiguranje i gorivo. Brodovi su dobro opremljeni: maske za površinsko ronjenje, prsluci za spasavanje u svim veličinama (za bebe, djecu i odrasle), muzika, kabanice za kišu, skale za plivanje, tenda za zaštitu od sunca, prostor dostupan za sklopiva invalidska kolica, itd... Na grupnim turama nije dozvoljeno nositi prtljag i ljubimce sa sobom, a pušenje je zabranjeno. Preporučujemo da ponesete sa sobom potvrde o rezervaciji, validan lični dokument sa fotografijom, topliju odjeću u slučaju hladnijeg vremena, kremu za sunčanje i sve ostalo što smatrate da vam je potrebno.


Privatne ture


Ukoliko biste željeli turu samo za sebe, svoju porodicu ili prijatelje možete rezervisati neku od privatnih tura. Sa druge strane, ukoliko imate svoj spisak mjesta koje biste željeli posjetiti i želite da turu organizujete samostalno, možete iznajmiti brod. Svaki brod ima drugačiji kapacitet putnika (10, 13, 15 i 25 osoba). U jednom trenutku možemo da prevezemo grupu do 250 putnika.

Svakako, koju god turu da odaberete nećete pogriješiti. Nezaboravno iskustvo je zagarantovano!