Grupne ture i izleti brodom - Montenegro Submarine Speedboat Tour Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 69 576 355 [email protected]

GRUPNE TURE

Neka od mjesta koja oduzimaju dah na području evropskog kontinenta se mogu naći u Bokokotorskom zalivu. Možete uživati u obalnim ribarskim selima, širokim vijugavim ulicama, starim gradovima i mnogim drugim nezaboravnim pejzažima.

Zavisno od ture, možete posjetiti Gospu od Škrpjela, stari grad Perast, uživati u pogledu na ostrvo Mamula, posjetiti nekadašnju podmorničku bazu, ili pak plivati u zapanjujućoj Plavoj špilji ili plaži Žanjice.

Grupne ture i izlete iz Kotora

Nudimo grupne ture brodom, kao što su Gospa od Škrpjela (2h), Avantura Bokokotorskim zalivom i Plava špilja (3h), Plava špilja i plažni transfer (8h) i Tura polu-podmornicom sa panoramskim razgledanjem Kotora i podvodno iskustvo (1h).

Ture se obavljaju svakodnevno, sa početkom od 09:00 do 21:00h. Izuzetak je tura polu-podmornicom kojoj je prvi polazak u 09:00h, dok je poslednja u 20:00h. Mjesto polaska je gradski park u Kotoru, udaljen svega par minuta od Starog grada Kotora i Terminala za kruzere.

Cijene grupnih tura

Cijene su izražene po osobi. Povoljnije cijene važe za djecu od 3 do 10 godina, dok je za bebe (0 do 3) besplatno.

U cijenu je uključen: WiFi, licencirani skiper sa poznavanjem engleskog jezika koji je ujedno i vodič na turama, sve takse i porezi, osiguranje i gorivo.

Brodovi su dobro opremljeni: toalet, maske za površinsko ronjenje, prsluci za spasavanje u svim veličinama (za bebe, djecu i odrasle), muzika, frižider, kabanice za kišu, skale za plivanje, tenda za zaštitu od sunca, prostor dostupan za sklopiva invalidska kolica itd...

Na grupnim turama nije dozvoljeno nositi prtljag i ljubimce sa sobom, a pušenje je zabranjeno. Preporučujemo da ponesete sa sobom potvrde o rezervaciji, validan lični dokument sa fotografijom, nešto da se obučete u slučaju hladnijeg vremena, kremu za sunčanje i sve ostalo što smatrate da vam je potrebno.

Privatne ture

Ukoliko biste željeli turu samo za sebe, svoju porodicu ili prijatelje možete rezervisati neku od privatnih tura.

S druge strane, ukoliko imate svoj spisak mjesta koje biste željeli posjetiti i preferirate  organizovanje ture samostalno, možete iznajmiti brod. Svaki brod ima drugačiji kapacitet putnika (10, 13, 15 i 25 osoba). U jednom trenutku možemo da prevezemo grupu do 150 putnika

Svakako, koju god turu da odaberete nećete pogriješiti. Nezaboravno iskustvo je zagarantovano!

image

Ukrcajte se na putovanje u kojem možete uživati u više

image

Pridružite se našoj turi i iskusite bogatu istoriju i više

image

Uživajte u osmočasovnoj zabavi i putovanju, gdje se više

image
Upoznajte najlepši mediteranski zaliv, čuvenu Plavu
više
image
Želite da upoznate najljepše plaže Crne Gore,
više
image
Istražite najljepši dio crnogorske obale i uživajte u
više