Privatne ture

U jednom od najljepših evropskih zaliva uživaćete dok razgledate srednjevjekovne primorske gradove i tvrđave šetajući uskim kaldrmisanim ulicama, okruženi plavim morem i visokim planinskim vrhovima. Čitava avantura postaje još intenzivnija dok Boku Kotorsku i sve njene ljepote posmatrate ploveći u udobnom gliseru i slušajući brojne legende koje će vam sa zadovoljstvom prenijeti ljubazni skiperi.

Tokom naših tura možete posjetiti Gospu od ŠkrpjelaStari grad Perast, uživati u pogledu na ostrvo Mamula, obići tunele nekadašnjih podmorničkih baza i plivati u očaravajućoj Plavoj špilji ili na plaži Žanjice. U nastavku možete naći više informacija.


Privatne ture iz Bokokotorskog zaliva


U našoj ponudi nalaze se privatne ture kao što su: Istražite Bokokotorski zaliv (1h)Perast & Gospa od Škrpjela (1.5h)Gospa od Škrpjela & Organski ručak na obali mora (2h)Avantura Plave Pećine (3h)Bokokotorski zaliv i kupanje (6h) i tura Izlet polu podmornicom po želji (od 1h do 8h). Mjesto polaska je gradski park u Kotoru, udaljen svega par minuta od Starog grada Kotora i Terminala za kruzere.


Cijene privatnih tura


Cijene izleta su izražene po satu. Formirane su za grupe do 6 osoba, a za svaku narednu osobu se dodatno naplaćuje. Ne postoji minimalan broj putnika na privatnoj turi, osim za turu Organski ručak na obali mora gde je minimalan broj putnika 2.

Cijena uključuje: licenciranog skipera sa poznavanjem engleskog jezika koji je ujedno i vodič na turi, pijaću vodu, osiguranje svih putnika, sve takse i poreze, preuzimanje putnika gliserom u Kotorskom zalivu ukoliko je prethodno ugovoreno sa našim osobljem (izuzetak je tura polu- podmornicom)…

Svaki brod je potpuno nov, kompletno opremljen i sadrži: prsluke za spašavanje svih veličina (za bebe, djecu i odrasle), bezbjednosnu i opremu za prvu pomoć, merdevine za silazak u more, kabanice za kišu, muziku, itd.

Nije dozvoljeno pušenje na brodu, kao ni nošenje putnih torbi sa sobom, ali su vaši kućni ljubimci više nego dobrodošli! Preporučujemo da ponesete potvrdu o rezervaciji (u štampanom obliku ili na mobilnom telefonu), pasoš ili drugi identifikacioni dokument, naočare za sunce, jaknu za hladnije vremenske uslove, kremu za sunčanje i odjeću u kojoj se osjećate prijatno.


Grupne ture


Možete izabrati jednu od naših grupnih tura. Sa druge strane, ukoliko imate svoj spisak mjesta koje biste željeli da posjetite i hoćete da samostalno organizujete turu, možete iznajmiti brod. Svaki brod ima drugačiji kapacitet putnika (10, 13, 15 i 25 osoba). U jednom trenutku možemo da prevezemo grupu do 250 putnika.

Svakako, koju god turu da odaberete nećete pogriješiti. Nezaboravno iskustvo je zagarantovano!