Privatne ture i izleti brodom, Montenegro Submarine Speedboat Tour Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 69 576 355 [email protected]

Privatne TURE

Bokokotorski zaliv je dom čarobnim mjestima, ostrvima, srednjevjekovnim gradovima i malim selima duž plavetne vode okružen planinama. Možete li zamisliti kako šetate ulicama starog grada Perasta, fotografišete izuzetno očaravajuću arhitekturu, palate i crkve, obilazite ljudsku tvorevinu - ostrvo Gospa od Škrpjela, plivate u vodama Plave špilje ili se opuštate na plaži Bajova kula? O da, možete!

Sve ovo je moguće i dostupno sa nama na nekoj od privatnih tura za koje se odlučite, a o kojima možete saznati više u nastavku.

Privatne ture iz Bokokotorskog zaliva

Nudimo privatne ture brodom:

Stacionirani smo par minuta od Terminala za kruzere i glavne kapije Starog grada Kotor.

Cijene izleta

Cijene izleta su izražene po satu. Formirane za grupe od najviše 6 osoba, a za svaku osobu preko se naplaćuje dodatno. Ne postoji minimalan broj putnika na privatnoj turi.

Cijena uključuje: licenciranog skipera sa poznavanjem engleskog jezika koji je vodič na turi, hladnu vodu, osiguranje svih putnika, sve takse i poreze, preuzimanje putnika gliserom u Kotorskom zalivu ukoliko je prethodno ugovoreno sa našim osobljem (izuzetak je tura Vaše putovanje polu- podmornicom)…

Svaki brod je veoma dobro opremljen i sadrži: tolaet, prsluke za spašavanje svih veličina (za bebe, djecu i odrasle), bezbjednosu i opremu za prvu pomoć, frižider, skale za silazak u more sa broda i kupanje, kabanice za kišu, muziku itd.

Nije dozvoljeno pušenje na brodu, kao ni nošenje putnih torbi sa sobom, ali rado ćemo dočekati vaše kućne ljubimce. Preporučujemo da ponesete obavezno potvrdu o rezervaciji (u štampanom obliku ili na mobilnom telefonu), pasoš ili drugi identifikacioni dokument, naočare za sunce, jaknu za hladnije vremenske uslove, kremu za sunčanje i odjeću u kojoj se osjećate prijatno tokom ljetnje sezone.

Iznajmite brod ili kupite kartu za grupnu turu

Ukoliko želite da organizujete turu po vašem nahođenju, možete iznajmiti brod (naš skiper je obavezan). Posjedujemo brodove različitih kapaciteta (10, 13, 15 i 25 putnika), a odjednom možemo da prevezemo 150 osoba.

Naravno, možete odabrati neku od grupnih tura. U oba slučaja ćete steći predivno iskustvo.

 

image

Želite da istražite prirodne ljepote za jedan sat? Ukoliko više

image

Želite da plivate u kristalno čistoj vodi duž više

image

Pozivamo entuzijastične mornare i istraživače više

image

Ovo je ture koja će vam pružiti potpuni ugođaj tokom više