Privatne ture i izleti brodom, Montenegro Submarine Speedboat Tour Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

Privatne TURE

U jednom od najljepših evropskih zaliva uživaćete dok razgledate srednjevjekovne primorske gradove i tvrđave šetajući uskim kaldrmisanim ulicama, okruženi plavim morem i visokim planinskim vrhovima. Čitava avantura postaje još intenzivnija dok Boku Kotorsku i sve njene ljepote posmatrate ploveći u udobnom gliseru i slušajući brojne legende koje će vam sa zadovoljstvom prenijeti ljubazni skiperi.

Tokom naših tura možete posjetiti Gospu od Škrpjela, Stari grad Perast, uživati u pogledu na ostrvo Mamula, obići tunele nekadašnjih podmorničkih baza i plivati u očaravajućoj Plavoj špilji ili na plaži Žanjice. U nastavku možete naći više informacija.


Privatne ture iz Bokokotorskog zaliva


U našoj ponudi nalaze se privatne ture kao što su: Istražite Bokokotorski zaliv (1h), Gospa od Škrpjela & Organski ručak na obali mora (2h), Perast & Gospa od Škrpjela (2h), Avantura Plave Pećine (3h), Bokokotorski zaliv i kupanje (8h) i tura Izlet polu podmornicom po želji (4h ili 8h). Mjesto polaska je gradski park u Kotoru, udaljen svega par minuta od Starog grada Kotora i Terminala za kruzere.


Cijene privatnih tura


Cijene izleta su izražene po satu. Formirane su za grupe do 6 osoba, a za svaku narednu osobu se dodatno naplaćuje. Ne postoji minimalan broj putnika na privatnoj turi, osim za turu Organski ručak na obali mora gde je minimalan broj putnika 2.

Cijena uključuje: licenciranog skipera sa poznavanjem engleskog jezika koji je ujedno i vodič na turi, pijaću vodu, osiguranje svih putnika, sve takse i poreze, preuzimanje putnika gliserom u Kotorskom zalivu ukoliko je prethodno ugovoreno sa našim osobljem (izuzetak je tura polu- podmornicom)…

REZERVIŠITE

 

Svaki brod je potpuno nov, kompletno opremljen i sadrži: tolaet, prsluke za spašavanje svih veličina (za bebe, djecu i odrasle), bezbjednosnu i opremu za prvu pomoć, frižider, merdevine za silazak u more, kabanice za kišu, muziku itd.

Nije dozvoljeno pušenje na brodu, kao ni nošenje putnih torbi sa sobom, ali su vaši kućni ljubimci više nego dobrodošli! Preporučujemo da ponesete potvrdu o rezervaciji (u štampanom obliku ili na mobilnom telefonu), pasoš ili drugi identifikacioni dokument, naočare za sunce, jaknu za hladnije vremenske uslove, kremu za sunčanje i odjeću u kojoj se osjećate prijatno.


Grupne ture


Možete izabrati jednu od naših grupnih tura. Sa druge strane, ukoliko imate svoj spisak mjesta koje biste željeli da posjetite i hoćete da samostalno organizujete turu, možete iznajmiti brod. Svaki brod ima drugačiji kapacitet putnika (10, 13, 15 i 25 osoba). U jednom trenutku možemo da prevezemo grupu do 150 putnika.

Svakako, koju god turu da odaberete nećete pogriješiti. Nezaboravno iskustvo je zagarantovano!

image

Želite da istražite prirodne ljepote za jedan sat? Ukoliko više

image

Želite da plivate u kristalno čistom moru duž više

image

Pozivamo entuzijastične mornare i istraživače više

image

Ovo je ture koja će vam pružiti potpuni ugođaj tokom više

image

Doživite jedinstveno i neponovljivo gastronomsko iskustvo. Nakon više

image

Iskoristite svoj boravak u najšarmantnijem zalivu Evrope i više