Team building | Izleti gliserom i podmornicom Kotor Crna Gora - Montenegro Submarine
montenegro-submarine-loader
+382 69 576 355 [email protected]

Team building Crna Gora

covid-19-free-destination free-wifi

Organizacija team building aktivnosti u Crnoj Gori

Planirate zajedničku aktivnost, druženje i nezaboravno iskustvo sa kolegama ili poslovnim partnerima? Na našem sajtu u samo par koraka možete rezervisati turu od 8h koju ćete dugo pamtiti. Čeka vas jedinstvena avantura za vašu ekipu i užitak duž zaliva Boka Kotorska . Uživajte u vožnji brodovima, sunčanju, kupanju i razgledanju predivne crnogorske obale.

Team building programi gliserom - Flota

Naša flota konstantno se širi i obnavlja. Pored bezbednosti putnika, koja nam je uvek na prvom mestu, brinemo da svi naši brodovi zadovoljavaju stoge propise i kriterijume plovidbe. Posedujemo 6 različitih tipova brodova. Sva plovila su moderna, potpuno nova i registrovana za ture do 10, 13, 15 ili 25 osoba. Ukupan kapacitet svih naših brodova je do 150 ljudi.

 

Montenegro Submarine & Speedboat Tours je najveća registrovana i licencirana kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori. Sedište je u Kotoru, jednom od najlepših primorskih gradova Jadrana sa bogatom i dugom tradicijom. Od 2014. godine i osnivanja kompanije stekli smo veliko poverenje klijenata i neprocenjivo iskustvo. Samo tokom 2019. godine više od 55 hiljada ljudi uživalo je u našim brodskim turama.

 
ship
church-drone
blue-cave-drone

Bokokotorski zaliv - Atrakcije

Naši brodovi se najčešće koriste prilikom organizacije team buildinga, različitih proslava ili samo za dobru zabavu ekipe koje žele nezaboravnu avanturu. Sami odredite plažu na kojoj želite da se kupate i sunčate i atrakcije koje biste voleli da posetite. Izdvajamo najpopularnije znamenitosti među turistima:


  • Ostrvo i crkva Gospa od Škrpjela - jedno je od dva ostrva smeštena u Kotorskom zalivu nasuprot grada Perasta. Na ovom ostrvu koje je stvarano decenijama nalazi se istoimena katolička crkva i muzej. Postoje brojne legende koje će vam sa zadovoljstvom preneti naši skiperi.
  • Plava špilja - jedinstveni prirodni fenomen i pravi biser crnogorske obale do koga možete doći jedino brodom. Uživajte u prozirnoj tirkiznoj morskoj vodi i specifičnom ambijentu.
  • Perast Stari grad - stari primorski grad sa bogatom tradicijom prepoznatljiv po predivnim palatama, crkavama i trgovima. Posetite ga i uverite se sami zašto se Perast nalazi na UNESCO-voj listi svetske kulturne baštine.
  • Plaža Žanjice - ova atraktivna i velika plaža okružena maslinjacima i četinarima nalazi se na poluostrvu Luštica. Na samoj plaži u čuvenom restoranu Ribarsko selo se možete probati morske specijalitete ili se osvežiti hladnim pićem.
boka-kotorska-montenegro-submarine

Požurite i rezervišite sebi mesto na brodu što pre. Izaberite jednu od brojnih tura u ponudi i uživajte u neponovljivom iskustvu.

Ukoliko rezervišete turu do 15. jula dobićete poseban popust od 25%. Sve što je potrebno je da kliknete na dugme u nastavku.

REZERVIŠITE

Komentari:

Sara Radulović: tim bulding programi

Firma nam je organizovala tim bilding u Kotoru početkom ovog ljeta i baš sam zadovoljna. Njihove tim building aktivnosti su baš zanimljivi i dobro osmišljeni. Organizacija team building aktivnosti je bila vrhunska i dobro izvedena.

Nikola Spasijević: tim building programi

Teambuilding je bio zanimljiv, kao i njihove osmišljene tim bilding aktivnosti- preporučujem! Ture gliserom kroz Kotorski zaliv su svima bile interesantne. Panorama Bokokotorskog zaliva je oduzela dan svim zaposlenima!

Ana Krkaljević: teambuilding Crna Gora i Plava Špilja

Crna Gora je savršeno mjesto za team building, kao i prelijepi Bokokotorski zaliv! Plava Špilja mi se baš svidjela jer je voda toplija nego na otvorenom moru. Pošto sam ja radila online buking za našu firmu, mogu reći da je izbor - plaćanje karticom ili kešom bio olakšavajuće okolnost, jer je online plaćanje bilo mnogo jednostavnije. Ovo stvarno jesu najbolji team building programi!