Team building Crna Gora

Planirate zajedničku aktivnost, druženje i nezaboravno iskustvo sa kolegama ili poslovnim partnerima? Na našem sajtu u samo par koraka možete rezervisati turu koju ćete dugo pamtiti. Čeka vas jedinstvena avantura za vašu ekipu i užitak duž zaliva Boka Kotorska. Uživajte u vožnji brodovima, sunčanju, kupanju i razgledanju predivne crnogorske obale.

Flota

Naša flota konstantno se širi i obnavlja. Pored bezbjednosti putnika, koja nam je uvek na prvom mjestu, brinemo da svi naši brodovi zadovoljavaju stroge propise i kriterijume plovidbe. Posjedujemo 6 različitih tipova brodova. Sva plovila su moderna, potpuno nova i registrovana za ture do 10, 13, 15 ili 25 osoba. Ukupan kapacitet svih naših brodova je do 250 ljudi.

Montenegro Submarine & Speedboat Tours je najveća registrovana i licencirana kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori. Sjedište je u Kotoru, jednom od najljepših primorskih gradova Jadrana sa bogatom i dugom tradicijom. Od 2014. godine i osnivanja kompanije stekli smo veliko povjerenje klijenata i neprocjenjivo iskustvo. Samo tokom 2022. godine više od 55 hiljada ljudi uživalo je u našim brodskim turama.

Bokokotorski zaliv - Atrakcije

Naši brodovi se najčešće koriste prilikom organizacije team buildinga, različitih proslava ili samo za dobru zabavu ekipe koje žele nezaboravnu avanturu. Sami odredite plažu na kojoj želite da se kupate i sunčate i atrakcije koje biste voljeli da posjetite. Izdvajamo najpopularnije znamenitosti među turistima: 
 
  • Ostrvo i crkva Gospa od Škrpjela - jedno je od dva ostrva smještena u Kotorskom zalivu nasuprot grada Perasta. Na ovom ostrvu koje je stvarano decenijama nalazi se istoimena katolička crkva i muzej. Postoje brojne legende koje će vam sa zadovoljstvom prenijeti naši skiperi.
  • Plava špilja - jedinstveni prirodni fenomen i pravi biser crnogorske obale do koga možete doći jedino brodom. Uživajte u prozirnoj tirkiznoj morskoj vodi i specifičnom ambijentu.
  • Perast Stari grad - stari primorski grad sa bogatom tradicijom prepoznatljiv po predivnim palatama, crkavama i trgovima. Posjetite ga i uvjerite se sami zašto se Perast nalazi na UNESCO-voj listi svjetske kulturne baštine.
  • Plaža Žanjice - ova atraktivna i velika plaža okružena maslinjacima i četinarima nalazi se na poluostrvu Luštica. Na samoj plaži u čuvenom restoranu Ribarsko selo možete probati morske specijalitete ili se osvježiti hladnim pićem.

Požurite i rezervišite sebi mjesto na brodu što prije. Izaberite jednu od brojnih tura u ponudi i uživajte u neponovljivom iskustvu.