Team building | Izleti gliserom i podmornicom Kotor Crna Gora - Montenegro Submarine
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

Team building Crna Gora

covid-19-free-destination free-wifi

Organizacija team building aktivnosti u Crnoj Gori

Planirate zajedničku aktivnost, druženje i nezaboravno iskustvo sa kolegama ili poslovnim partnerima? Na našem sajtu u samo par koraka možete rezervisati turu od 8h koju ćete dugo pamtiti. Čeka vas jedinstvena avantura za vašu ekipu i užitak duž zaliva Boka Kotorska. Uživajte u vožnji brodovima, sunčanju, kupanju i razgledanju predivne crnogorske obale.

Team building programi gliserom - Flota

Naša flota konstantno se širi i obnavlja. Pored bezbjednosti putnika, koja nam je uvek na prvom mjestu, brinemo da svi naši brodovi zadovoljavaju stroge propise i kriterijume plovidbe. Posjedujemo 6 različitih tipova brodova. Sva plovila su moderna, potpuno nova i registrovana za ture do 10, 13, 15 ili 25 osoba. Ukupan kapacitet svih naših brodova je do 150 ljudi.

REZERVIŠITE

Montenegro Submarine & Speedboat Tours je najveća registrovana i licencirana kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori. Sjedište je u Kotoru, jednom od najljepših primorskih gradova Jadrana sa bogatom i dugom tradicijom. Od 2014. godine i osnivanja kompanije stekli smo veliko povjerenje klijenata i neprocjenjivo iskustvo. Samo tokom 2019. godine više od 55 hiljada ljudi uživalo je u našim brodskim turama.

ship
church-drone
blue-cave-drone

Bokokotorski zaliv - Atrakcije

Naši brodovi se najčešće koriste prilikom organizacije team buildinga, različitih proslava ili samo za dobru zabavu ekipe koje žele nezaboravnu avanturu. Sami odredite plažu na kojoj želite da se kupate i sunčate i atrakcije koje biste voljeli da posjetite. Izdvajamo najpopularnije znamenitosti među turistima:


  • Ostrvo i crkva Gospa od Škrpjela - jedno je od dva ostrva smještena u Kotorskom zalivu nasuprot grada Perasta. Na ovom ostrvu koje je stvarano decenijama nalazi se istoimena katolička crkva i muzej. Postoje brojne legende koje će vam sa zadovoljstvom prenijeti naši skiperi.
  • Plava špilja - jedinstveni prirodni fenomen i pravi biser crnogorske obale do koga možete doći jedino brodom. Uživajte u prozirnoj tirkiznoj morskoj vodi i specifičnom ambijentu.
  • Perast Stari grad - stari primorski grad sa bogatom tradicijom prepoznatljiv po predivnim palatama, crkavama i trgovima. Posjetite ga i uvjerite se sami zašto se Perast nalazi na UNESCO-voj listi svjetske kulturne baštine.
  • Plaža Žanjice - ova atraktivna i velika plaža okružena maslinjacima i četinarima nalazi se na poluostrvu Luštica. Na samoj plaži u čuvenom restoranu Ribarsko selo možete probati morske specijalitete ili se osvježiti hladnim pićem.
boka-kotorska-montenegro-submarine

Požurite i rezervišite sebi mjesto na brodu što prije. Izaberite jednu od brojnih tura u ponudi i uživajte u neponovljivom iskustvu.

Komentari:

persone-1

Sara Radulović

Sjajan provod

Firma nam je organizovala tim bilding u Kotoru početkom ovog ljeta i baš sam zadovoljna. Njihove aktivnosti su baš zanimljive i dobro osmišljene. Organizacija team buildinga je bila vrhunska i dobro izvedena.

persone-1

Nikola Spasojević

TEAM BUILDING

Teambuilding je bio zanimljiv, kao i njihove osmišljene aktivnosti- toplo preporučujem! Ture gliserom kroz Kotorski zaliv su svima bile jako interesantne. Panorama Bokokotorskog zaliva je oduzela dan svim zaposlenima!

persone-1

Ana Krkaljević

Predivno druženje sa ekipom sa posla

Crna Gora je savršeno mjesto za team building, kao i prelijepi Bokokotorski zaliv! Plava Špilja mi se baš svidjela jer je voda toplija nego na otvorenom moru. Pošto sam ja radila online buking za našu firmu, mogu reći da je izbor - plaćanje karticom ili kešom bio olakšavajuća okolnost, jer je online plaćanje mnogo jednostavnije. Ovo stvarno jesu najbolji team building programi!