Bokokotorski zaliv i kupanje privatna tura - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Bokokotorski zaliv i kupanje

09:00 h - 21:00 h
montenegro-submarine-badge montenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Želite da plivate u kristalno čistom moru duž prelijepe plaže sa panoramskim pogledom na čuda Majke Prirode? Ova tura vas vodi na jedno od takvih mjesta, plažu Žanjice. Pored toga uživaćete u panoramskom razgledanju Bokokotorskog zaliva (40 minuta) i tridesetominutnoj posjeti crkvi Gospa od Škrpjela. Predvidite još dodatnih 30 minuta za posjetu Starog grada Perasta i njegovih baroknih palata i grandioznih crkava.

Kako da rezervišete turu?

Turu možete da rezervišete pozivom na broj +382 67 711999 ili online na sajtu. Dovoljno je da kliknete na narandžasto dugme Rezervišite turu, unesete svoje podatke i rezervacija je gotova.

boka-bay

NETAKNUTE PRIRODNE LJEPOTE ISTRAŽENE U 3 SATA

Doći u Kotor i ne vidjeti većinu njegovog glamura bi bila prava šteta. Na listi su fenomenalni prirodni pejzaži, zaštićeno nasleđe UNESCO-a i mnoge druge atrakcije koje čekaju da ih otkrijete kroz plovidbu.

Izlet počinje panoramskim razgledanjem Bokokotorskog zaliva gdje možete napraviti predivne fotografije dok uživate u ljepotama.

Naše prvo stajalište je na ostrvcetu u središtu Bokokotorskog zaliva, koje nosi ime po crkvi Gospa od Škrpjela, koja se nalazi na njemu. Legenda kaže da su dva lokalna ribara stvorila ostrvo nasipajući kamenje u blizini stijene gdje su pronašli ikonu Presvete Bogorodice. Vremenom je tako nastalo ono što mi danas znamo kao Gospa od Škrpjela. Tokom obilaska posjetite muzej i crkvu, kako bi saznali više o ovom mjestu.

bokokotorski-zaliv

Sledeća stanica je Stari grad Perast, koji je stacioniran preko puta dva ostrvceta: Gospe od Škrpjela i Svetog Đorđa. Ovo prvoklasno turističko mjesto izgleda kao dio Venecije koji je plutao Jadranom i pristao u Kotorskom zalivu. Okolna zdanja podsećaju na nekadašnju mletačku vladavinu nad ovim prostorom, pa se mogu vidjeti kamene palate, drevne crkve i još mnogo drugih arhitektonskih znamenitosti iz prošlosti. Sve to dodatno krase visoke palme i šareno cvijeća.

REZERVIŠITE

Naše konačno odredište je plaža Žanjice. Ovo mjesto, daleko od buke i gužve, predviđeno je za odmor i uživanje. Usamljeno je i zbog toga ga mnogi smatraju oazom mira. Dok boravite ovdje, možete pored plivanja, probati mediteranske specijalitete i probrana lokalna vina sa menija ekskluzivnog restorana Ribarsko selo.

Za potpuni ugođaj, naše brodove smo opremili udobnim jastucima za sjedenje i osvježavajućim hladnim pićima.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Mica Antic

Gospa od Skrpjela Perast

Za ostrvo Gospa od Skrpjela sam nekako i znao da ce mi se dopasti, ali all 12 points goes to Perast. Iznad ocekivanja zaista. Perast je grad u kome se osecate kao da setate u nekom muzeju na otvorenom. Pun pogodak!

persone-1

Nils Becherer

Montenegro Touren

Im Fall dass ich die Gelegenheit habe dieses schöne Land noch einmal zu besuchen, muss ich diese Bootsfahrt wiederholen. Der Strand Žanjice ist einfach SUPER TOLL!

covid-compliant

Podaci o turi

  • Cijena: 420€ do 6 osoba, 60€ za svaku narednu osobu
  • Trajanje ture: 6h

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!