Bokokotorski zaliv i kupanje privatna tura - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 69 576 355 [email protected]

REZERVIŠITE

Bokokotorski zaliv i kupanje

09:00 am - 09:00 pm
montenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Želite da plivate u kristalno čistoj vodi duž prelijepe plaže sa panoramskim pogledom na čuda Majke Prirode? Ova tura vas vodi na jedno od takvih mjesta, zvano Žanjice. Uz to ćete uživati 40 minuta u panoramskom razgledanju Bokokotorskog zaliva i tridesetominutnoj posjeti crkvi Gospa od Škrpjela. Predvidite još dodatnih 30 minuta za posjetu Starog grada Perasta i  njegovih baroknih palata i gracioznih crkava.

Kako da rezervišete turu?

Turu možete da rezervišete pozivom na broj +382 67 711999 ili online na sajtu. Dovoljno je da kliknete na narandžasto dugme na kome piši Rezervišite turu, unesete svoje podatke i rezervacija je gotova.

boka-bay

NETAKNUTE PRIRODNE LJEPOTE ISTRAŽENE U 3 SATA

Doći u Kotor i ne vidjeti većinu njegovog glamura bi bila prava šteta. Na listi su fenomenalni prirodni pejzaži, Evropski prefinjeni dragulj, zaštićeno nasleđe UNESCO-a i mnoge druge atrakcije koje čekaju da ih otkrijete kroz plovidbu.

Izlet počinje panoramskim razgledanjem Bokokotorskog zaliva, gdje oduzimamo brzinu na Instagramskim mjestima kako biste mogli da napravite fotografije dok uživate u ljepotama istog.

Nakon probijanja kroz prve talase, naše prvo stajalište je na ostrvcetu u središtu Bokokotorskog zaliva, koje nosi ime crkve Gospa od Škrpjela, koja se nalazi na njemu. Legenda kaže da su dva lokalna ribara stvorila ostrvo nasipajući kamenje u blizini stijene gdje su brodolomci pronašli ikonu Svete Bogorodice. Vremenom je tako nastalo ono što mi danas znamo kao Gospa od Škrpjela. Legenda poziva goste da posjete i muzej i crkvu, kako bi saznali više o ovom mjestu.

Sledeća stanica je Stari grad Perast, koji je stacioniran preko puta dva ostrvceta: Gospe od Škrpjela i Svetog Đorđa. Ovo prvoklasno turističko mjesto izgleda kao dio Venecije koji je plutao Jadranom i pristao na Kotorskom zalivu. Sve okolne zgrade predstavljaju nekadašnju venecijansku vladavinu nad ovim prostorom, pa se mogu vidjeti kamene palate, drevne crkve i još mnogo drugih arhitektonskih građevina iz prošlosti. Sve to je dodatno obogaćeno živim zelenilom stvorenim od palmi i svijetlog cvijeća.

Naša sljedeća tačka je obližnja plaža Žanjice. Ovo mirno mjesto je predviđeno za odmor i uživanje. Osamljeno je i zbog toga ga mnogi smatraju svetinjom jer je daleko od buke i gužve.

Dok boravite ovdje, možete se pored plivanja, osmjeliti da probate mediteranske specijalitete i probrana lokalna vina sa menija restorana koji se nalazi u istorijskoj tvrđavi.

cta-dugme-rezervisi-turu

Za potpuni ugođaj, naše brodove smo opremili udobnim jastucima za sjedenje i osvježavajućim hladnim pićima.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Podaci o turi

  • Cijena: 180€ do 6 osoba, 30€ za svaku narednu osobu
  • Trajanje ture: 8h

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje unutar 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Uslovi korišćenja