Bokokotorski zaliv i kupanje privatna tura - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Bokokotorski zaliv i kupanje

09:00 h - 21:00 h
montenegro-submarine-badge montenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Želite da plivate u kristalno čistom moru duž prelijepe plaže sa panoramskim pogledom na čuda Majke Prirode? Ova tura vas vodi na jedno od takvih mjesta, plažu Žanjice. Pored toga uživaćete u panoramskom razgledanju Bokokotorskog zaliva (40 minuta) i tridesetominutnoj posjeti crkvi Gospa od Škrpjela. Predvidite još dodatnih 30 minuta za posjetu Starog grada Perasta i njegovih baroknih palata i grandioznih crkava.

Kako da rezervišete turu?

Turu možete da rezervišete pozivom na broj +382 67 711999 ili online na sajtu. Dovoljno je da kliknete na narandžasto dugme Rezervišite turu, unesete svoje podatke i rezervacija je gotova.

boka-bay

NETAKNUTE PRIRODNE LJEPOTE ISTRAŽENE U 3 SATA

Doći u Kotor i ne vidjeti većinu njegovog glamura bi bila prava šteta. Na listi su fenomenalni prirodni pejzaži, zaštićeno nasleđe UNESCO-a i mnoge druge atrakcije koje čekaju da ih otkrijete kroz plovidbu.

Izlet počinje panoramskim razgledanjem Bokokotorskog zaliva gdje možete napraviti predivne fotografije dok uživate u ljepotama.

Naše prvo stajalište je na ostrvcetu u središtu Bokokotorskog zaliva, koje nosi ime po crkvi Gospa od Škrpjela, koja se nalazi na njemu. Legenda kaže da su dva lokalna ribara stvorila ostrvo nasipajući kamenje u blizini stijene gdje su pronašli ikonu Presvete Bogorodice. Vremenom je tako nastalo ono što mi danas znamo kao Gospa od Škrpjela. Tokom obilaska posjetite muzej i crkvu, kako bi saznali više o ovom mjestu.

bokokotorski-zaliv

Sledeća stanica je Stari grad Perast, koji je stacioniran preko puta dva ostrvceta: Gospe od Škrpjela i Svetog Đorđa. Ovo prvoklasno turističko mjesto izgleda kao dio Venecije koji je plutao Jadranom i pristao u Kotorskom zalivu. Okolna zdanja podsećaju na nekadašnju mletačku vladavinu nad ovim prostorom, pa se mogu vidjeti kamene palate, drevne crkve i još mnogo drugih arhitektonskih znamenitosti iz prošlosti. Sve to dodatno krase visoke palme i šareno cvijeća.

REZERVIŠITE

Naše konačno odredište je plaža Žanjice. Ovo mjesto, daleko od buke i gužve, predviđeno je za odmor i uživanje. Usamljeno je i zbog toga ga mnogi smatraju oazom mira. Dok boravite ovdje, možete pored plivanja, probati mediteranske specijalitete i probrana lokalna vina sa menija ekskluzivnog restorana Ribarsko selo.

Za potpuni ugođaj, naše brodove smo opremili udobnim jastucima za sjedenje i osvježavajućim hladnim pićima.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Mica Antic

Gospa od Skrpjela Perast

Za ostrvo Gospa od Skrpjela sam nekako i znao da ce mi se dopasti, ali all 12 points goes to Perast. Iznad ocekivanja zaista. Perast je grad u kome se osecate kao da setate u nekom muzeju na otvorenom. Pun pogodak!

covid-compliant

Podaci o turi

  • Cijena: 360€ do 6 osoba, 60€ za svaku narednu osobu
  • Trajanje ture: 6h

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!