Očaravajuća mjesta Bokokotorskog zaliva - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Istražite Bokokotorski zaliv

09:00 h - 21:00 h
montenegro-submarine-badge montenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Želite da istražite prirodne ljepote za jedan sat? Ukoliko je odgovor potvrdan, preporučujemo vam vožnju gliserom Kotorskim zalivom na kojoj ćete imati priliku da vidite idilična ribarska sela, drevne crkve i mnoge druge istorijske spomenike.

OČARAVAJUĆA LJEPOTA: OTKRIVENA U 60 MINUTA

Polazimo iz luke blizu gradskog parka i lagano počinjemo plovidbu mirnim vodama Kotorskog zaliva. Tokom vožnje ćete ostati zapanjeni morskim i obalnim ekosistemima koji vas okružuju. Ovo vam omogućava da uživate u netaknutim stjenovitim pejzažima u kombinaciji sa mjestima punim istorije, kao i u očaravajućoj uvali i njenim bistrim vodama.

boka-bay-private-tour

Prva i jedina stanica naše rute je šarmantno ostrvce, stacionirano u središtu Bokokotorskog zaliva, imenovano po istoimenoj crkvi Gospa od Škrpjela. Ovo vještačko ostrvo je nastalo od kamenja koje su lokalni ribari nabacivali u spomen njihovog poštovanja ikoni Svete Bogorodice, koja je prvenstveno otkrivena na ovom mjestu.

REZERVIŠITE

U njenu čast, mornari su obećali da će bacati kamenje na ovo mjesto kad god se sigurni vrate sa putovanja. Zahvaljujući tome, danas postoji ostrvo sa istoimenom crkvom, gdje posjetioci mogu da vide veliku kolekciju umjetničkih slika, ikona i druge artefakte.

Jedno je sigurno. Svjedočićete, osjetićete i bićete zaokupljeni divljom ljepotom tokom cijelog putovanja. Spakujte stvari i budite spremni za slike koje će se zauvijek zadržati u vašem umu!

Ukoliko ste više zainteresovani za grupnu turu Gospa od Škrpjela i Perast u trajanju od dva sata po cijeni od 20€ možete je rezervisati na prethodnom linku.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Hana

Bokokotorski zaliv

Neponovljivo iskustvo. Sve je poklopilo i vrijeme i mirno more i tura i kapetan Neno koji je zaista fenomenalan … Jednostavno ne moze bolje

covid-compliant

Podaci o turi

  • Cijena: 70€ do 6 osoba, 15€ za svaku narednu osobu
  • Trajanje ture: 1h

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!