Plava špilja i kupanje cjelodnevni izlet - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Plava Špilja & Kupanje

Polasci su u 09:00h i 12:00h
montenegro-submarine-badge montenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Uživajte u šestočasovnoj zabavi i putovanju, gdje se možete opustiti u panoramskom razgledanju Bokokotorskog zaliva, posjetiti čudesnu crkvu Gospa od Škrpjela, osjetiti potresnu refleksiju ostrva Mamula i okupati se u Plavoj špilji.

Tura se završava na plaži Žanjice gdje će vas skiper ostaviti da uživate u prirodnoj ljepoti i kupanju.

Kako da rezervišete turu?

Turu možete da rezervišete pozivom na broj +382 67 711999 ili online na sajtu. Dovoljno je da kliknete na narandžasto dugme na kome piši Rezervišite turu, unesete svoje podatke i rezervacija je gotova.

blue-cave

Uspješno izbjegnite gužve stapajući se sa prirodom

Dolazak u Crnu Goru tokom špic sezone ponekad može biti neugodan ukoliko se niste dobro organizovani. Povrh svega, Kotor nema mnogo plaža za kupanje kojim se može pohvaliti. Nekoliko od njih se nalazi na listi pješčanih ili šljunkovitih, a ostatak su dokovi za čamce, glisere, skutere, jahte i druga plovila u čijoj blizini se sigurno ne želite kupati.

Zbog ovakvih razloga, nudimo vam priliku da krenete na turu sa nama i krstarite kroz prekrasnu regiju Bokokotorskog zaliva, sve dok vas ne dovedemo do zapanjujućuh plaža koje predstavljaju skrivene dragulje zaliva.

Ovo putovanje uključuje uživanje u povjetarcu i panoramsko razgledanje drevnih gradova Herceg Novog, Kotora i Tivta. Osim prirodnog sjaja koji nas okružuje, tu će biti  mnoštvo priča i legendi koje ćete čuti:

 • mitski nastanak ostrva nastalog ljudskom rukom Gospa od Škrpjela
 • istoriju ostrva Mamula
 • svjedočenja kako smo darove prirode koristili da prekrijemo bivšu vojnu bazu za utočište naših podmornica tokom Drugog Svjetskog rata.

I poslednje (ali ne i najmanje važno) je kratka pauza za plivanje u izvanredno plavoj boji Plave špilje kako biste se osvježili i napravili kratak predah od putovanja.

blue-cave

Nevjerovatno plava boja plaže Žanjice

Ovo je dio koji ste čekali. Nakon što posjetimo sve sa naše liste putovanja, stižemo do plaže Žanjice gdje ćemo vas ostaviti kako biste uživali.

REZERVIŠITE

Žanjice se vjerovatno smatra najpoznatijom plažom na poluostrvu Luštica. Poznata je i pod nazivom Predsjednička plaža jer ju je Tito svojevremeno koristio kao privatno ljetovalište. Može se doći do nje samo brodom, a predstavlja omiljenu atrakciju za kupanje, opuštanje i izlete tokom i van sezone. Okružena je sa dvije kose padine koje pokrivaju bistre vode ovog područja u kojima se može vidjeti odraz prekrasnih maslinjaka koji ih krase.

Ukusi organskih proizvoda Ribarskog sela

Restoran Ribarsko selo nudi svojim posjetiocima jedinstveno lokalno iskustvo. Svakog dana, između 11:00 i 12:00h, mjesto je prepuno ribara koji donose svježu morsku ribu, ulovljenu tog jutra.

Svi kulinarski specijaliteti su napravljeni od svježih, organsko uzgajanih prizvoda, a svo povrće je domaće. Specijalitet je domaći ledeni čaj koji predstavlja savršeno osvježenje tokom vrućuh ljetnjih dana. Dio restorana zauzima i uređena plaža sa koje se pruža nevjerovatan pogled na Bokokotorski zaliv.

Kada se kreće na izlet i plažu?

Polasci su u 09:00h i 12:00h iz gradskog parka. Na plažu stižete nakon sva sata, a skiper dolazi po vas u 14:00h, odnosno u 17:00h u zavisnosti od termina polaska.

Cijena: 60€ za odrasle osobe, 50€ za djecu (3-10 godina)

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Momir

Plava spilja Crna Gora

Prvi put sam bio i potpuno sam fasciniran. Mind blown. Slusao sam da je boja nestvarna, ali nisam ocekivao tako azurno plavo more.

covid-compliant

Podaci o turi

 • Cijena: 60 € po osobi
 • Cijena za djecu: 50 € za uzrast od 3 do 10 godina (0 - 3 godine besplatno)
 • Trajanje ture: 6h
 • Mjesto polaska:

  Gradski park u blizini Luke Kotor, 200m od glavne kapije Starog Grada Kotor
  Provjerite na mapi

Otkazivanje

 • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
 • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
 • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!