Plava špilja i kupanje celodnevni izlet - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 69 576 355 [email protected]

NARUČITE

Plava Špilja & Kupanje

Polasci su u 09:00am i 12:00pm
montenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Uživajte u osmočasovnoj zabavi i putovanju, gdje se možete opustiti u panoramskom razgledanju Bokokotorskog zaliva, posjetiti čudesnu crkvu Gospa od Škrpjela, osjetiti potresnu refleksiju ostrva Mamula i okupati se u Plavoj špilji.

Tura se završava na plaži Žanjice ili Ribarsko selo gdje će vas skiper ostaviti da uživate u prirodnoj ljepoti i kupanju.

Uspješno izbjegnite gužve stapajući se sa prirodom

Dolazak u Crnu Goru tokom špic sezone ponekad može biti neugodan ukoliko se niste dobro organizovani. Povrh svega, Kotor nema mnogo plaža za kupanje kojim se može pohvaliti. Nekoliko od njih se nalazi na listi pješčanih ili šljunkovitih, a ostatak su dokovi za čamce, glisere, skutere, jahte i druga plovila u čijoj blizini se sigurno ne želite kupati.

Zbog ovakvih razloga, nudimo vam priliku da krenete na turu sa nama i krstarite kroz prekrasnu regiju Bokokotorskog zaliva, sve dok vas ne dovedemo do zapanjujućuh plaža koje predstavljaju skrivene dragulje zaliva.

Ovo putovanje uključuje uživanje u povjetarcu i panoramsko razgledanje drevnih gradova Herceg Novog, Kotora i Tivta. Osim prirodnog sjaja koji nas okružuje, tu će biti  mnoštvo priča i legendi koje ćete čuti:

 • mitski nastanak ostrva nastalog ljudskom rukom Gospa od Škrpjela
 • istoriju ostrva Mamula
 • svjedočenja kako smo darove prirode koristili da prekrijemo bivšu vojnu bazu za utočište naših podmornica tokom Drugog Svjetskog rata.

I poslednje (ali ne i najmanje važno) je kratka pauza za plivanje u izvanredno plavoj boji Plave špilje kako biste se osvježili i napravili kratak predah od putovanja.

Nevjerovatno plava boja plaže Žanjice

Ovo je dio koji ste čekali. Nakon što posjetimo sve sa naše liste putovanja, stižemo do plaže Žanjice gdje ćemo vas ostaviti kako biste uživali.

Žanjice se vjerovatno smatra najpoznatijom plažom na poluostrvu Luštica. Poznata je i pod nazivom Predsjednička plaža jer ju je Tito svojevremeno koristio kao privatno ljetovalište. Može se doći do nje samo brodom, a predstavlja omiljenu atrakciju za kupanje, opuštanje i izlete tokom i van sezone. Okružena je sa dvije kose padine koje pokrivaju bistre vode ovog područja u kojima se može vidjeti odraz prekrasnih maslinjaka koji ih krase.

Ukusi organskih proizvoda Ribarskog sela

Ribarsko selo nudi svojim posjetiocima jedinstveno lokalno iskustvo. Svakog dana, između 11:00 i 12:00h, mjesto je prepuno ribara koji donose svježu morsku ribu, ulovljenu tog jutra. Svi kulinarski specijaliteti su napravljeni od svježih, organsko uzgajanih prizvoda, a većina povrća se uzgaja u selu. Specijalitet je domaći ledeni čaj koji predstavlja savršeno osvježenje tokom vrućuh ljetnjih dana. Dio sela predstavlja prostrana plaža sa koje se pruža nevjerovatni pogled na Bokokotorski zaliv.

Imamo dvije dostupne opcije polaska za ovu turu, a detalji su u nastavku:

 • 09:00h – na plažu stižete u 11:00h, naš skiper dolazi po vas u 17:00h
 • 12:00h – stižete na plažu u 14:00h, skiper dolazi po vas u 17:00h

Cijena: 50€ za odrasle osobe i 40€ za djecu (3-10 godina). Ukoliko ste zainteresovani za turu u jednom smjeru, cijena je 25€ po osobi.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Podaci o turi

 • Cijena: 50€ povratna, 25€ u jednom smjeru po osobi
 • Cijena za djecu: 40€ povratna, 20€ u jednom smjeru
 • Trajanje ture: 8h

Otkazivanje

 • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
 • Bez refundacije - otkazivanje unutar 24h prije početka ture
 • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

NARUČITE

Uslovi korišćenja

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!