Rentiranje broda i glisera za 25 osoba - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Rentiranje broda za 25 osoba

09:00 h - 21:00 h
montenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Da li želite da istražite Bokokotorski zaliv, da vidite najljepše pejzaže? Mi Vam nudimo mogućnost organizacije privatnih tura po satu sa licenciranim skiperom i najmom broda kapaciteta do 25 putnika.

rent-a-boat-up-to-25-persons

Privatna tura obuhvata: panoramsko razgledanje zaliva, posjetu odabranih destinacija duž obale, kao i kupanje i sunčanje na atraktivnim plažama. Putnicima nudimo mogućnost organizovanja ručkova u restoranima sa fantastičnom kulinarskom ponudom na samoj obali mora.

Ako Vaša grupa ima do 25 članova brodovi Excursion 36 - 2021. i 2022. godište su najbolji izbor! U sekciji DETALJI, možete pronaći više detalja. Cijene su definisane po satu i gliser možete rezervisati na ono vrijeme koje vam odgovara. Za online rezervaciju kliknite ovdje.

CIJENA - 250€/h

Ukoliko Vaša grupa ima više od 25 ljudi, molimo Vas da nam pošaljete zahtjev. Maksimalan kapacitet u jednom trenutku je 200 putnika.

REZERVIŠITE

Mi ćemo Vam poslati najbolje ponude i dati ključ u ruke.

Ako je grupa manja, u ponudi imamo i brodove za 10, 13 i Don Amon za 15 osoba. Izaberite odgovarajuću ponudu i napravite rezervaciju na prethodnim linkovima.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Misko

Osvojili smo Boku

Kakva masina! Gliser je glanc nov. A skipper nas je vozio gde god smo pozeleli. Potpuno druga dimenzija, sve, ali sve je mnogo lepse kada se posmatra sa ovakvog glisera. Ko god da ima mogucnosti, garantujem da nece pogresiti.

covid-compliant

Podaci o turi

  • Cijena:
    250€/h

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!