POLITIKA PRIVATNOSTI

 

MONTENEGRO SUBMARINE DOO je kompanija koja ozbiljno prihvata svoju odgovornost u pogledu zaštite ličnih podataka.

MONTENEGRO SUBMARINE DOO je društvo s ograničenom odgovornošću osnovano 2014. godine sa sjedištem u Kotoru, Crna Gora. Ozbiljno shvatamo svoje odgovornosti u pogledu zaštite podataka i privatnosti.

Budući da je kontrolor podataka koje prikupljamo, ova izjava opisuje postupak prikupljanja, upotrebe, obrade podataka i način na koji prenosimo vaše lične podatke, kao i sve ostale upotrebe prikupljenih podataka. Ovo se odnosi na sve slučajeve kada nas kontaktirate, koristite naše usluge ili posetite veb lokaciju www.montengrosubmarine.me

 

USLOVI KORIŠĆENJA
 

Naši proizvodi i usluge koje ste u mogućnosti da koristite preko www.montenegrosubmarine.me podliežu Opštim uslovima korišćenja koji će biti opisani dole u ​​ovoj izjavi.
 

Ažuriranje opštih uslova korišćenja

 

Molimo vas da posjetite Opšte uslove korišćenja veb stranici da biste se upoznali sa svim promjenama, jer smo ponekad primorani da mijenjamo uslove i odredbe kako bismo ispoštovali sve zakonske promjene i ispravke u poslovnoj praksi MontenegroSubmarine-a. Sve izmjene i dopune ovih uslova biće redovno objavljivane na www.montenegrosubmarine.me

 

Veb stranice drugih proizvođača


MONTENEGRO SUBMARINE DOO u nekom trenutku može davati linkove ka drugim veb sajtovima. MONTENEGRO SUBMARINE DOO nije odgovorna za rad veb sajtova drugih proizvođača ili za način na koji oni obrađuju lične podatke koje vi date. Veoma je važno da uvjek provjerite politiku privatnosti i uslove korišćenja svake veb srtanice.

 

Izjava o odricanju odgovornosti za upotrebu slika

 

Sve slike su zaštićene pravima vlasnika MONTENEGRO SUBMARINE DOO i ne polažete pravo na vlasništvo nad bilo kojom od slika prikazanih na ovoj stranici, osim ako nije drugačije navedeno.

 

MONTENEGRO SUBMARINE DOO ne namjerava ili pokušava da uvrijedi ili krši bilo koja autorska prava ili prava intelektualne svojine bilo kog entiteta. Neke slike koje se koriste na MONTENEGRO SUBMARINE DOO preuzete su sa interneta i za koje se veruje da su u javnom vlasništvu. Slike su predviđene samo za komentare, edukaciju, recenziju, kritiku, izveštavanje vesti, informativne i istraživačke svrhe.

Ako bilo koja slika ovdje objavljena krši zakon o autorskim pravima, kontaktirajte nas (vidi dolje) i rado ćemo ukloniti slike koje su uvrijedljive.

 

SLUŽBENA SLIKA OBAVIJEŠTENJE O KRŠENJU AUTORSKIH PRAVA

 

Da biste podnijeli prijavu o kršenju autorskih prava kod nas, moraćete da pošaljete pismenu poruku koja uglavnom sadrži sledeće:

Fizički ili elektronski potpis osobe ovlaštene da djeluje u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno prekršeno.

Identifikacija djela zaštićenog autorskim pravima za koje se tvrdi da je prekršeno ili, ako je više autorskih djela na jednoj mrežnoj stranici pokriveno jednim obavještenjem, reprezentativnom spiskom takvih djela na toj lokaciji.

Identifikacija materijala za koji se tvrdi da krši ili je predmet kršenja aktivnosti i koji treba da bude uklonjen ili pristup kojem treba onemogućiti, i informacije razumno dovoljne da dozvoli pružaocu usluge da pronađe materijal. Pružanje URL-ova u telu e-pošte je najbolji način da nam pomognemo da brzo pronađemo sadržaj.

Informacije koje su dovoljne da omoguće pružaocu usluge da kontaktira stranku koja se žali, kao što su adresa, telefonski broj i, ako su dostupne, adresa elektronske pošte na koju se može kontaktirati strana koja se žali.

Izjava da strana koja se žali u dobroj vjeri da korišćenje materijala na način na koji se žale nije autorizovan od strane vlasnika autorskih prava, njegovog agenta ili zakona.

Izjava da su podaci u notifikaciji tačni i pod krivičnom lažom da je strana koja se žali ovlašćena da djeluje u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povređeno!

Slike viđene na ovim stranicama prikupljene su iz brojnih izvora u javnom domenu širom interneta, uključujući forume, prijave posjetilaca, rezultate pretraživanja Goog-a, Yahoo-a i Bing-a i veb stranica usmerene na te pretrage i označene su kao slobodne za upotrebu.

 

Ako vidite svoje slike na ovim stranicama, možete imati akreditaciju i link postavljene od slika ili sličnih slika ukloniti uz dokaz da ste tvorac.

Željeli bismo da identifikujemo i stvorimo kreditne izvještaje gdje je to moguće i da molimo da prikažemo autorski rad sa celom stranicom posvećenom tom autoru bez ikakvih dodatnih troškova.

Da biste ubrzali našu mogućnost da obradim vaš zahtjev, takvo pismeno obavještenje treba poslati e-poštom na adresu: info [at] montenegrosubmarine.me

 

Opšta izjava o autorskim pravima

 

Većina prikupljenog materijala objavljenog na MONTENEGRO SUBMARINE DOO objavljeno je u skladu sa doktrinom „fer upotrebe“ autorskog prava za nekomercijalne vijesti, edukacije i diskusije. Pridržavamo se svih zahtjeva za uklanjanje.

 

Vrste podataka koje prikupljamo
 

Kada koristite veb stranicu MONTENEGRO SUBMARINE DOO za rezervisanje i kupovinu karata za brze ture brodom. Prikupljamo podatke i informacije koji su nam nužno potrebne za rezervaciju ili kupovinu karte. To može da uključuje lične identifikacione podatke, kao što su vaše ime, datum rođenja, adresa, podaci o vašem srodniku, broj rezervacije (kod rezervacije), podaci iz pasoša vašeg ili rođaka, vaše korisničko ime i lozinka zajedno sa podacima o plaćanju - vaše zaduženje / broj kreditne kartice i e-mail.

Ako tražite da pružimo posebne usluge i ispunimo posebne zahteve, potrebne su nam određene kategorije podataka da bismo ih izvršili. Prije svega, to se odnosi na određene specifične kategorije podataka vezanih za vaše zdravlje u smislu da li koristite invalidska kolica ili su vam potrebni posebni uslovi u kabini, da li imate određene zahtjeve ili potrebe, kao pušač ili određene informacije vezan za vašu religiju (posebna vrsta obroka).

Ako koristite veb stranicu MONTENEGRO SUBMARINE DOO u ime drugih putnika, vaša je odgovornost da ovom putniku predstavite postupak rezervacije i objasnite Opšte uslove i uslove korišćenja. Morate dobiti njihov pristanak za rezervaciju i deliti njihove podatke sa nama, kako je opisano u ovoj izjavi. Takođe možemo biti pod posebnim zakonskim obavezama da im objasnimo da kontrolišemo njihove lične podatke čak i ako podaci potiču od ovlašćene osobe.

 

Kada nas kontaktirate sa pitanjem, zahtjevom ili komentarom na neku od naših usluga ili želite da vam dostavimo najnovije vijesti i informacije o dešavanjima u svijetu putovanja, moraćemo da prikupljamo podatke o vama (uključujući vaše kontakt podatke) da bismo nam pomogli da učinimo najbolje što možemo da ostvarimo ono što ste tražili. To možemo učiniti kada nas pozovete na brojeve telefona službe za korisničku podršku ili kada koristite naše internetske usluge. Ove informacije mogu da uključuju vaše ime i prezime, datum rođenja, adresu, e-poštu, telefonski broj, bliske srodnike, vašu fotografiju, podatke o pasošu, podatke o kartici - uključujući datum isteka kartice i CV kod na poleđini vaše debitne / kreditne kartice, rezervacija koda, kao i podatke koji se odnose na vaše preduzeće, ulogu, zvanični telefonski broj, ako je kategorija klijenta pravno lice.

Ako postoji pravna osnova za korišćenje vaših podataka, prikupljat ćemo, koristiti i deliti vaše podatke isključivo kada:

 

  • potrebno je sklopiti ugovor s vama, kupiti kartu, izvršiti rezervaciju ili plaćanje;
  • potrebno je poštovati zakonske i zakonodavne propise u pojedinim zemljama;
  • potrebno je nadograditi korisničku podršku, na osnovu snimljenih poziva;
  • imamo vaš pristanak za slanje posebnih ponuda za koje mislimo da bi bile zanimljive za vas.

 

ZAŠTITA PODATAKA

 

MONTENEGRO SUBMARINE DOO je kompanija koja ulaže ogromna sredstva u cilju zaštite bezbednosti i povjerljivosti ličnih podataka.

MONTENEGRO SUBMARINE DOO je SSL sertifikovana kompanija. SSL je protokol industrijskog šifriranja koji pruža razumnu zaštitu informacija od neovlaštenog presrijetanja.

 

KORIŠĆENJE INTERNET KOLAČIĆA

 

Kolačići (eng. Cookies) su male datoteke koje veb lokacija šalje vašem internet pretraživaču, a zatim ih smešta u vaše dokumente. Kolačići mogu da prikupljaju informacije o vašoj ličnosti. Kolačići nam služe isključivo da poboljšamo naše usluge kako bismo utvrdili šta možemo da poboljšamo na veb lokaciji, da bismo veb stranicu olakšali ili vam ponudili bolje iskustvo kada ponovo posjetite veb sajt.

 

Lični podaci u funkciji marketinških aktivnosti

 

U trenutku kada prikupimo vaše podatke, radi vaše najveće koristi, poslaćemo vam obavještenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, akcije i razna putovanja i zanimljive destinacije. U svakom trenutku imate pravo da odbijete buduće marketinške obaveštenja od kompanije MONTENEGRO SUBMARINE DOO

U svim marketinškim aktivnostima koje šalje MONTENEGRO SUBMARINE DOO, postoje uputstva kako se odjaviti od iste

Ako imate informacije da je vaša privatnost ugrožena ili sumnjate da se vaši podaci koriste na neovlašteni način ili ako imate bilo kakvih pitanja i prijedloga da posumnjate da kršite privatnost, kontaktirajte nas:

- pozivanje putem broja na kontakt stranici;

- slanje e-maila na info [@] montenegrosubmarine, ja

- slanje pisma na gornju adresu