Rentiranje brodova

Mnoštvo je razloga zbog kojih treba posjetiti Bokokotorski zaliv. Ova nevjerovatna turištička destinacija odiše pejzažima koji oduzimaju dah, nevjerovatnim mjestima, katedralama i crkvama, krivudavim ulicama koje se protežu duž gradskih zidina i bogatim istorijskim nasleđem. Neke od najposjećenijih atrakcija koje možete obići su vještačko ostrvo Gospa od ŠkrpjelaStari grad PerastPlava špilja, plaža Žanjice, ostrvo Mamula i mnoge druge. Iznajmljivanjem naših brodova možete posjetiti sve ove i mnoge druge destinacije koje želite,a naši ljubazni skiperi su vam uvijek na raspolaganju.


Rentiranje brodova za ture Bokokotorskim zalivom


Nudimo vam brodove različitih kapaciteta:


Cijene


Cijene se obračunavaju po satu. U cijenu je uključen: licencirani skiper sa poznavanjem engleskog jezika (ujedno i vaš vodič tokom ture), pristup brzom internetu, voda za piće, sve takse i porezi, osiguranje i preuzimanje putnika gliserom u Kotorskom zalivu ukoliko je prethodno dogovoreno sa našim osobljem.

Brodovi su potpuno novi i kompletno opremljeni. Svaki gliser posjeduje: merdevine za silazak u more, tendu za zaštitu od sunca, maske za ronjenje, prsluke za spasavanje u svim veličinama (za bebe, djecu i odrasle) i mjesto za odlaganje sklopivih invalidskih kolica.

Na brod nije dozvoljeno donositi putne torbe, a pušenje je zabranjeno. Ono što svakako možete ponijeti su hrana i piće, a vaši kućni ljubimci su više nego dobrodošli. Preporučujemo da obavezno ponesete potvrdu o rezervaciji (u štampanoj formi ili na telefonu), validan lični dokument sa fotografijom, naočare za sunce, udobnu obuću, jaknu u slučaju hladnijih vremenskih uslova i odjeću u kojoj se osjećate udobno.


Grupne i privatne ture


Ukoliko želite organizovani izlet za sebe, svoju porodicu ili prijatelje, izaberite jednu od privatnih tura. U našoj ponudi se takođe nalaze i grupne ture sa sličnim planom putovanja. Izaberite opciju koja vam najviše odgovara, a mi ćemo se potruditi da vam obezbedimo nezaboravna sećanja.