Covid 19 preventivne mjere | Izleti gliserom i podmornicom Kotor Crna Gora - Montenegro Submarine
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

Naše COVID-19 preventivne mjere


Želite da iskoristite ovo ljeto i opustite se na moru i vožnji brodovima, ali se pribojavate za svoju bezbijednost? Kompanija Montenegro Submarine preduzela je sve potrebne preventivne mjere u skladu sa propisima Svjetske zdravstvene organizacije u cilju sprečavanja širenja COVID-19 (korona virusa) na svim svojim brodovima. Budite bez brige i doživite čari crnogorske obale na najljepši mogući način.

 

cta-dugme-rezervisi-turu

O nama

Kompanija Montenegro Submarine, osnovana u Kotoru 2014. godine, ima najdužu tradiciju prevoza putnika na moru i u organizaciji tura gliserima u ovom dijelu Jadrana. Tokom svih ovih godina stekli smo ogromno povjerenje putnika, a samo tokom 2019. više od 50.000 ljudi uživalo je vozeći se sa nama.

montenegro-submarine-speedboat-tours
Možete birati između privatnih ili grupnih tura koje se razlikuju po sadržaju, cijeni i dužini trajanja. Mi vam možemo preporučiti naše najpopularnije ture do Plave špilje ili Gospe od Škrpjela. Takođe, za one koji bi da istraže i podvodni svijet, savjetujemo privatnu ili grupnu turu polupodmornicom.

COVID-19 preventivne mjere - Sigurnost na prvom mjestu


Nama je bezbijednost i sigurnost svih naših putnika uvek na prvom mjestu. U skladu sa novonastalom situacijom i pandemijom korona virusa, potrudili smo se da gostima omogućimo najveći stepen zaštite.

montenegro-submarine-covid-19
Broj putnika je prilagođen odlukama svjetskih zdravstvenih stručnjaka. Ukoliko putujete sa osobama koje nisu članovi vaše porodice ili vaši bliski prijatelji, socijalna distanca je zagarantovana. Prije polaska na bilo koju od tura, na našem pultu koji se nalazi u Parku Slobode u Kotoru, dobićete tečnost ili gel za dezinfekciju ruku, kao i masku koja je obavezna.

montenegro-submarine-covid-19-measures
Svi naši skiperi, koji su ujedno i vodiči na brodskim turama, redovno kontrolišu tjelesnu temperaturu. Nakon svake završene vožnje sve površine se detaljno dezinfikuju, tako da su gliseri potpuno bezbijedni. Privatnu ili grupnu turu možete online rezervisati jednostavno i brzo u samo par koraka.

cta-dugme-rezervisi-turu