Rentiranje polu podmornice za izlet po želji - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 69 576 355 [email protected]

REZERVIŠITE

Izlet polu podmornicom po želji

09:00h - 21:00h

Opis Ture

Istaknuto

Dali imate određenu listu mjesta koja želite da vidite u Kotorskom zalivu?

Personalizovani plan krstarenja

Sigurno da imate. Uostalom, Bokokotorski zaliv je bogat antikom, atrakcijama, dobro očuvanim srednevjekovnim gradovima, a dodatno ga krasi prirodno okruženje koje toliko mnogo turista želi otkriti tokom boravka u Crnoj Gori.

Zaliv je, međutim, poznat po svojim krivudavim putevima, izolovanim plažama, i mnogim nepristupačnim vidikovcima. Nakon što smo utvrdili koja mjesta su pristupačna, pronašli smo rješenje koje omogućava našim putnicima da ispune listu želja i posjete ih krstareći našom podmornicom.

semi-submarine-private-tour

Bilo da vaše želje uključuju kupanje i sunčanje na atraktivnim plažama, ili ručak u nekom od restorana duž obale one će biti pokrivene u okviru ove ture. 

Naša ponuda pruža mogućnost iznajmljivanja glisera ili polupodmornice iz Kotora za privatna krstarenja koja uključuju pauze za plivanje, posjetu starog grada Perasta, Tivta, Herceg Novog, ostva Mamula i plaže Žanjice i mnoge druge.

Vaši domaćini su licencirani i dobro upućeni skiperi koji vas mogu dalje informisati o mjestima koja ćete posjetiti, kao i obezbijediti da vaša vožanja bude bezbjedna i prijatna.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Podaci o turi

  • Cijena: 60€ po satu
  • Trajanje ture: 4h ili 8h

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje unutar 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Uslovi korišćenja

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!