Rentiranje polupodmornice za izlet po želji - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Izlet polupodmornicom po želji

09:00 h - 21:00 h
montenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Dali imate određenu listu mjesta koja želite da vidite u Kotorskom zalivu? Sigurno da imate. Uostalom, Bokokotorski zaliv je bogat antikom, atrakcijama, dobro očuvanim srednevjekovnim gradovima, a dodatno ga krasi prirodno okruženje koje toliko mnogo turista želi otkriti tokom boravka u Crnoj Gori.

semi-submarine-private-tour

Zaliv je, međutim, poznat po svojim krivudavim putevima, izolovanim plažama, i mnogim nepristupačnim vidikovcima. Nakon što smo utvrdili koja mjesta su pristupačna, pronašli smo rješenje koje omogućava našim putnicima da ispune listu želja i posjete ih krstareći našom polupodmornicom.

Bilo da vaše želje uključuju kupanje i sunčanje na atraktivnim plažama, ili ručak u nekom od restorana duž obale one će biti pokrivene u okviru ove ture. 

REZERVIŠITE

Naša ponuda pruža mogućnost iznajmljivanja glisera ili polupodmornice iz Kotora za privatna krstarenja koja uključuju pauze za plivanje, posjetu starog grada Perasta, Tivta, Herceg Novog, ostva Mamula i plaže Žanjice i mnoge druge.

Vaši domaćini su licencirani i dobro upućeni skiperi koji vas mogu dalje informisati o mjestima koja ćete posjetiti, kao i obezbijediti da vaša vožanja bude bezbjedna i prijatna.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Marija Mandic

Klinci su uzivali

Na insistiranje nase dece smo krenuli sa prijateljima na ovu turu i ni malo nismo pogresili. Kapetan Grujo nas je prvo odveo ne mesto gde smo uzivali u pogledu na stotine ribica. Klinci su ostali “prilepljeni” uz staklo kabine, a mi smo se preselili na palubu I posmatrali Boku koja izgleda potpuno drugacije kada je posmatrate sa mora.

covid-compliant

Podaci o turi

  • Cijena: 70€ po satu
  • Trajanje ture: 1h, 4h ili 8h
  • Mjesto polaska:

    Gradski park u blizini Luke Kotor, 200m od glavne kapije Starog Grada Kotor
    Provjerite na mapi

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!