Rentiranje brodova i glisera, Montenegro Submarine Speedboat Tour Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 69 576 355 [email protected]

Najam brodova

Mnoštvo je razloga zbog kojih trebate posjetiti Bokokotorski zaliv. Ova nevjerovatna turištička destinacija odiše pejzažima koji oduzimaju dah, nevjerovatnim mjestima, katedralama i crkvama, krivudavim ulicama koje se protežu duž gradskih zidina i bogatim istorijskim nasleđem.

Neke od najposjećenijih atrakcija koje možete obići su vještačko ostrvo Gospa od Škrpjela, stari grad Perast, Plava špilja, plaža Žanjice, ostrvo Mamula i mnoge druge. Iznajmljivanjem naših brodova, možete posjetiti sve ove i mnoge druge destinacije koje želite. Naš skiper vam je uvijek na raspolaganju.

Najam brodova za ture Bokokotorskim zalivom

Nudimo vam brodove različitog kapaciteta:

Najam brodova – cijene

Cijene se obračunavaju po satu.

U cijenu je uključen: licencirani skiper sa poznavanjem engleskog jezika (ujedno i vaš vodič tokom ture), pristup internetu po najvećoj brzini, hladna voda za piće, sve takse i porezi, osiguranje i preuzimanje putnika gliserom u Kotorskom zalivu ukoliko je prethodno dogovoreno sa našim osobljem.

Cijena ne uključuje: Bezalkoholna pića, alkoholna pića (pivo i domaća rakija) koji mogu biti obezbijeđeni na zahtjev gostiju prije ture, fakultativne izlete i preuzimanje putnika gliserom u tivatskom i hercegnovskom zalivu, ukoliko naravno nije dogovoreno sa našim osobljem prije početka ture.

Brodovi su dobro opremljeni. Svaki gliser posjeduje: frižider, toalet, skale za silazak u more i kupanje, tendu za zaštitu od sunca, maske za površinsko ronjenje, prsluke za spasavanje u svim veličinama (za bebe, djecu i odrasle) i mjesto za odlaganje sklopivih invalidskih kolica.

Na brod nije dozvoljeno donositi putne torbe, a pušenje je zabranjeno. Ono što svakako možete ponijeti su hrana i piće i naravno kućne ljubimce ako želite. Preporučujemo da obavezno ponesete potvrdu o rezervaciji (u štampanoj formi ili na telefonu), validan lični dokument sa fotografijom, naočare za sunce, udobnu obuću, jaknu u slučaju hladnijih vremenskih uslova i odjeću u kojoj se osjećate udobno tokom ljetnje sezone.

Privatne i grupne ture

Ukoliko želite iskusiti naše organizovane ture sa porodicom ili prijateljima, sve informacije možete pronaći na stranici privatne ture. Svakako, u ponudi imamo i grupne ture, koje imaju sličan plan putovanja.

Vaše je samo da odaberete opciju koja vam najviše odgovara, a mi ćemo se postarati da odete kući ispunjeni nezaboravnim utiscima.

image

Tokom borovka u Kotoru, nudimo vam mogućnost organizacije više

image

Želite da istražite Bokokotorski zaliv shodno sopstvenim više

image

Ukoliko želite potpunu privatnost i slobodu izbora najbolji više

image

Da li želite da istražite Bokokotorski zaliv, da vidite više