Gospa od Škrpjela & Organski ručak na obali mora I Montenegro Submarine tura brodom
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Gospa od Škrpjela & Organski ručak na obali mora

09:00 h - 21:00 h
montenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Doživite jedinstveno i neponovljivo gastronomsko iskustvo. Nakon uzbudljivog krstarenja Kotorskim zalivom i posjete ostrvu Gospa od Škrpjela, uživaćete u najsvježijim i potpuno organskim plodovima mora u maloj porodičnoj farmi mušulja na samoj obali Boke. Prepustite se čarima Jadrana u autentičnom mediteranskom ambijentu, a predivne uspomene pamtite još dugo.

organic-and-hedonistic-boka-bay-discovery

Detalji gastronomske ture Gospa od Škrpjela & Organski ručak na obali mora

 • Krstarenje Kotorskim zalivom i panoramsko razgledanje - 20 minuta
 • Posjeta ostrvu i crkvi Gospa od Škrpjela - 20 minuta
 • Ručak u porodičnom uzgajalištu mušulja na obali mora - 1 sat

Pored panoramskog razgledanja zidina Starog grada u Kotoru, malih ribarskih sela i Perasta, gradića sa dugom i bogatom pomorskom tradicijom, posjetićemo pravi mali dragulj crnogorske obale. Za kraj smo ostavili najbolje. Ručak sa najukusnijim organskim proizvodima uz čašu domaćeg vina i pogledom na zaliv.

U cijenu ture je pored obilaska Gospe od Škrpjela uračunat i ručak (1kg mušulja i 1 piće po izboru po osobi).

organic-and-hedonistic-boka-bay-discovery

Opis privatne ture Gospa od Škrpjela & Organski ručak na obali mora

Polazak je sa našeg pontona u Parku Slobode na samo par stotina metara od glavnog ulaza u Stari grad Kotor i terminala za pristanak kruzera. Nakon pogleda na zidine tvrđave koje se uzdižu visoko iznad grada i stara kotorska zdanja, prolazimo pored malih ribarskih sela i priobalnih naselja Dobrota, Muo, Prčanj i Stoliv.

Naše prvo zaustavljanje je na šarmantnom malom ostrvu Gospa od Škrpjela, smještenom nasuprot drevnog grada Perasta koji se nalazi na UNESCO-voj listi svjetske kulturne baštine. Za Gospu od Škrpjela i istoimenu crkvu se vezuju brojne priče i legende. Najzanimljivije od njih će vam sa zadovoljstvom prenijeti naš skiper i kustosi muzeja.

REZERVIŠITE

Naše konačno odredište je mala porodična farma na obali mora ispred koje se nalazi uzgajalište mušulja po kome je i poznat. U njemu možete uživati u potpuno domaćim i organskim proizvodima i autentičnom ambijentu. Dok vam vlasnik farme bude vadio školjke iz mora i čistio svježu ribu, njegova supruga će ukusnu hranu spremati direktno ispred vas. 

U ponudi se pored mušulja (dagnji) nalaze jos i kamenice (ostrige), gambori, riba, povrće, rakija i vino. Ono što je najvažnije, svi proizvodi su apsolutno domaći i potpuno organski. Jednostavno, ne može biti bolje!

Ukoliko ste vegetarijanac, vegan ili alergični na nešto, budite bez brige. Kuvarica će vam pripremiti predivan obrok specijalno prilagođen vama.

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Nemanja

Pravi Mediteran

Nakon posete ostrvu i crkvi Gospa od Skrpjela (i obaveznog slikanja) otisli smo u malu farmu dagnji koja se nalazi izmedju Perasta i Risna. Nikada nisam probao ukusnije dagnje, a barba Sasa i njegova supruga Sneza su se potrudili da nam ovaj rucak ostane u fenomenalnom secanju. Bas tako ja zamisljam Mediteran.

covid-compliant

Podaci o turi

 • Cijena: 60 € po osobi, minimum 2 putnika
 • Trajanje ture: 2h
 • Mjesto polaska:

  Park Slobode, 200m od kapije Starog Grada.
  Provjerite na mapi.

Otkazivanje

 • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
 • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
 • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!