Perast i Gospa od Škrpjela privatna tura - Montenegro Submarine Kotor
montenegro-submarine-loader
+382 67 635 250 [email protected]

REZERVIŠITE

Perast & Gospa od Škrpjela

09:00 h - 21:00 h
montenegro-submarine-badge montenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badgemontenegro-submarine-badge

Opis Ture

Istaknuto

Pozivamo entuzijastične mornare i istraživače crnogorskih ljepota na turu brodom koja vam omogućava da pobjegnete od prevelike gužve duž pribalnih mjesta; gdje možete vidjeti bogat biološki i kulturni diverzitet iz daljine i ojačati svoju vezu sa Majkom Prirodom.

perast-old-town

ODMOR ZA OČI I DUŠU - BOKOKOTORSKI ZALIV

Tura počinje iz kotorske luke, gdje na brodu pustolovce čeka druželjubivi skiper. Odmah po pokretanju motora, posjetioci će otkriti skirvene dragulje Bokokotorskog zaliva, autentično ribarsko tlo i sela, antičke romanične crkve, vizantijske palate i mnogo drugih spomenika istorije.

Od mnogih panoramskih pogleda, prvi pada na ostrvce Gospa od Škrpjela – obogaćeno mističnom legendom koja se prepričava već 5 vjekova. Naime, ovo vještačko ostrvo su proširili pomorci koji su pronašli ikonu Svete Bogorodice na stijeni usred mora.

our-lady-of-the-rocks

Iskazujući zahvalnost zbog bezbjednog povratka kući, mornari su pripisivali zasluge Svetoj Bogorodici, i tako je malo po malo, kamen po kamen, ovo mjesto postalo vještačko ostrvo koje čuva ckrvu Gospa od Škrpjela. Unutra, posjetioci imaju priliku da čuju priče o artefaktima, da uživaju u freskama, slikama, tapiseriji i ostalim ljepotama unutar kapele. Napolju, gosti mogu popiti piće, kupiti neki suvenir ili pak sladoled u radnji, koja se nalazi u blizini.

REZERVIŠITE

Sledeća stanica na našem putovanju je Perast.  Priča za sebe, ovo nasleđe UNESCO-a je nekad udomljavalo ljude iz Ilirskog, Rimskog i Hrišćanskog perioda. Uživalo je prosperitet tokom Venecijanske vladavine, što se može primijetiti i po arhitekturi devet odbrambenih kula, baroknih palata koje datiraju iz 17. i 18. vijeka i karakteristične katoličke crkve. Sve u svemu, mješavina vanvremenskih građevina, vrijednih posjete dok ste u Crnoj Gori.

 

montenegro-submarine-main-image

Da napravite online rezervaciju kliknite ovdje.

Komentari

persone-1

Tea Vrcelj

Gospa od Skrpjela tura

Ono po cemu je karakteristicno ostrvo Gospa od Skrpjela je predivna crkva koja je po legendi nastala na mjestu na kome su dva ribara u moru pronasla ikonu Bogorodice Djeve Marije. Zbilja je osjecaj specifican. Mene je boravak ovdje bas dirnuo.

persone-1

Zorana Aligrudic

Stari grad Perast i Gospa od Skrpjela izlet

Nikada do sada nisam bila u Perastu iako sam prosla sto puta. Tako je sladak I simpatican. Sjajna brodska tura, jedino sto vreme jako brzo prodje.

persone-1

Antonina Marjanovic

Tura Brodom Gospa od Škrpjela

Tura mi se baš svidela. Vodila sam decu po prvi put na more u Kotor i Perast tura gliserom mi je izgledala kao savršena stvar za upoznavanje Bokokotorskog zaliva. Privatna tura Gospa od Skrpjela Perast uz lokalnog vodiča je bila preporuka od mog bliskog prijatelja i nismo zažalili što smo pošli! Gospa od skrpjela gliser je udoban - prevoz do crjve gospa od skrpjela gliserom je bio relativno brz.

persone-1

Sara Hontar

Privatan izlet Gospa od Škrpjela brodom

Tura i skiper su stvarno bili genijalni! Osim dobrog provoda, imali smo i besplatan WiFi, kao i mogućnost online buking i plaćanja - baš sam zadovoljna. Tura je bila nezaboravna. Perast Gospa od skrpjela brod je odličan. Plava Špilja Herceg Novi je bila magična!

persone-1

Suzana Gjurashevic

Crkva Gospa od Škrpjela Izlet, Plava Špilja Crna Gora i vožnja brodićem Gospa od Škrpjela

Privatna Tura Brodom Perast je bila super. Malo nam je bilo hladno ali upoznavanje crkve i kupanje u pećini Plava Špilja su ostali zapamćeni kao nezaboravno iskustvo. Privatna tura brodom Gospa od Škrpjela Perast je bila preporučena od strane tripadvisor-a, zbog čega smo je bukirali online. Gospa od skrpjela crkva je prelijepa.

persone-1

Nikola

Kotor Gospa od Skrpjela, Perast ture brodom i Plava Spilja ture

Gospa od Skrpjela prevoz brodom je bio zanimljiv. Ostrvo Gospa od Škrpjela izlet je bilo prelep, kao i prošli put kada sam posećivao, mada sam tada morao na brzinu pretražiti Gospa od Skrpjela kako doći jer nisam znao hahaha. Plava pecina Crna Gora je bila malo pretrpana ali se ostali nisu dugo zadržavali.

persone-1

Jelena Asanović

Krstarenje Plava Spilja i Perast Gospa od Škrpjela

Izleti brodom Kotor su bili zanimljivi. Izlet Plava Spilja je bio dobro organizovan - nismo se previse zadrzavali. Ostrvo Mamula obilazak nije bio moguć zbog radova na ostrvu. Izlet brodom Kotor i Plava Spilja izlet su se svidjeli posebno djeci. Plava Spilja ture se izgleda dosta cesto organizuju jer je bilo ljudi kada smo dosli u pocetku. Gospa od Skrpjela Montenegro je bila apsolutno fantasticna.

persone-1

Ana Bogićević

Gospa od Skrpjela transfer i ture brodom

Gospa od Skrpjela izlet je stvarno bio divan! Mjesto ima vrlo zanimljivu istoriju i pricu koju nikada nisam cula prije! U početku sam na internetu kucala nešto tipa

persone-1

Nikolija Radović

Crkva Gospa od Skrpjela gliser

Nesvakidašnje iskustvo. Gospa od Skrpjela Perast je stvarno jedno magicno mjesto koje morate posjetiti. Zadivljujuc je sam pogled - ostrvo Gospa od Skrpjela je nešto što nikada neću zaboraviti, moram se vratiti nekad ponovo.

covid-compliant

Podaci o turi

  • Cijena: 100 € do 6 osoba, 15€ za svaku narednu osobu
  • Trajanje ture: 1.5h
  • Mjesto polaska:

    Park Slobode, 200m od kapije Starog Grada.
    Provjerite na mapi.

Otkazivanje

  • Puna refundacija - otkazivanje minimum 24h prije početka ture, kao i za slučaj kašnjenja kruzera ili promijene njegove rute.
  • Bez refundacije - otkazivanje na manje od 24h prije početka ture
  • Loši vremenski uslovi - puna refundacija ili prebacivanje na sledeći slobodan termin

Pošaljite upit

REZERVIŠITE

Galerija

POGLEDAJTE VIDEO KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE OVU TURU!